Capcană cu lanternă pentru insecte dăunătoare: tuta absolută și alte molii, tânțari, musculițe etc

2 aug. 2020
1 278 Vizionare

Capcana este excelentă, a doua zi se văd deja rezultatele.
Urmează varianta îmbunătățită în curând!

Comentarii
 • 👍👍

  Jon ValJon ValAcum 2 luni
 • Sant unii nesatui pe internet care ptr un ventilator cu bec si o plasa (capcana de insecte)cere cat pe un motopompa pe benzina , si asta doar ca becul acela "emite o lumina speciala" . Ma intreb eu ce fel de lumina speciala poate sa fie culoarea albastra-mov . Dar ptr unii necunoscatori , saracii de ei , cred ca e o lumina "speciala" care stie sa fluiere la insecte precum puștanii dupa fete , si se pacalesc si fac pe unii EXCROCI , cu curu lat si burta mare pe spinarea amarâtilor . Vai de lumea asta fara Dumnezeu . www.agrokit.ro/capcana-eco-ecologica-insecte-cu-ventilator-si-lumina-musculita-alba-trips-ardei-varza

  Pro InventisPro InventisAcum 2 luni
  • Adevărat... din păcate...

   La TaraLa TaraAcum 2 luni
 • Asteptam varianta imbunatatita! Like 29.

  ÎN LUMINA SIMPLITĂȚIIÎN LUMINA SIMPLITĂȚIIAcum 2 luni
  • În curând. Mulțumim! :))

   La TaraLa TaraAcum 2 luni
 • De ce nu folosiți pe cele cu lumină UV și electrocutare, au apărut și modele care funcționează cu acumulatori cu încărcare USB la 5Vdc, iar circuitul oferă pulsuri de curent la 300V și până la urmă vreți să le omorâți eficient, iar insectele sunt atrase mai mult de lumina UV decât celelalte tipuri de lumină ! Cred că productivitatea de ucidere al acestor dăunători este mult mai mare, mai ieftină și mai practică pe un killer UV, decât cu adezivi lipicioși !

  Viorel ViomarmiViorel ViomarmiAcum 2 luni
  • Nu ne permitem acum cheltuieli in plus, trebuie să ne descurcăm cu ce avem la îndemână.

   La TaraLa TaraAcum 2 luni
 • Incercati si cu lumina mai putin puternica ptr ca eu am in casa un cablu de alimentare de la laptop care are un LED (de control) albastru chiar langa mufa care intra in laptop si-l pun uneori agatat in interiorul unei sticle de plastic transparene unsa cu clei ptr șobolani , agatata de tavan și-s destul de multumit . Are pe ea muste , tantari si diversi fluturasi care-mi intra cand am geamurile deschise . Cred ca trebuie experimentat si puterea luminoasa nu numai culorile sau modul de luminare (intermitent,flash-uri,etc) . Succes copii !

  Pro InventisPro InventisAcum 2 luni
  • Avem niște spoturi cu leduri, problema e că se descară prea repede bateriile, nu are sens să le folosim în grădină. Când o să mai avem drum la oraș o să căutăm niște lanternecu led ieftine și bune (sperăm),să fie după buget. Mulțumim! :)

   La TaraLa TaraAcum 2 luni
ROones