CĂTINĂ CU MIERE- Modalitate de preparare | Desprinderea de pe crenguțe cu ajutorul unei furculițe

30 sep. 2020
1 017 Vizionare

O modalitate simplă și rapidă de a despride cătina de pe crenguțe cu ajutorul unei furculițe.

Comentarii
 • E f. ingenioasa metoda cu furculita avand in vedere ca nu in toate zonele se gaseste catina asa de bogata pe cracute si trebuie sa ne multumim si cu cracute care au putina fructificare(mai rara pe cracuta) , si ca sa umplu congelatorul cu craci , congelator care de regula nu e gol .....nu prea e eficient si ne ramane deci metoda cu furculita . Multumim !

  Pro InventisPro InventisAcum 20 Zile
  • Dacă este mai rară putem folosi o forfecuță, tot acolo ajungem (la timp mă refer). Metoda desprinderii bobițelor prin congelare este foarte eficientă dar trebuie să ne mișcăm rapid, să le porționăm repede-repejor în pungulițe, să nu aibă timp să se dezghețe. Cu mare drag, mă bucur că e de folos! :)

   La TaraLa TaraAcum 20 Zile
 • Acum sa va spun si o alta metoda de curatat bobitele de catina. Asa cum le aveti taiate, scurte, se baga in congelator, se scot a doua zi si se scutura intr,o ladita sau vas mai mare. Nu au nimic de la inghet, ba chiar le potenteaza cumva puterea. Va doresc sanatate, dumneavoastra si abonatilor!

  Vilian DanVilian DanAcum 20 Zile
  • Așa le-am congelat și noi. Le-am pus într-o pungă mai mare, am băgat-o la congelator, după câteva ore am scos-o și am scuturat-o cu totul apoi bobițele le-am pus în pungulițe mai mici. Toată treaba a fost foarte rapidă, astfel încânt cătina să nu aibă timp să se dezghețe. Pentru clip însă am luat o crenguță să se observe cu atenție cât de simplu se desprinde așa, congelate fiind. Sper să reușesc să editez clipul azi. :) Am vrut să separ cumva modalitățile de conservare, clipurile să fie mai scurte și la obiect. Nici nu știu dacă am procedat bine... Mulțumim din inimă, la fel vă dorim!

   La TaraLa TaraAcum 20 Zile
 • Bună dimineața! Foarte util - mulțumim! 😊 🤗

  Aspazia MateiAspazia MateiAcum 20 Zile
  • Bună dimineața. Cu mare drag! 😊 🤗

   La TaraLa TaraAcum 20 Zile
ROones